Skip to content
134 reacties
47766 weergaves

Slikken van sperma

Slikken jullie de sperma van je vriendje, of mag hij niet in je mond klaarkomen?

17 jaar
10 jaren geleden

134 Reacties

  • Eerlijk gezegd vindt ik het idee van in mijn vriendins mond klaar komen ook wel apart omdat als ik er over na denk ik het zelf ook liever niet in mijn mond zou willen hebben maar zij wilt graag dat ik in haar mond klaar kom, ook al hebben we normaal sex. Maar achteraf als ik met haar bezig ben denk ik daar ook niet meer over na. en heb ik ombewust ook wel is mijn eigen zaad in mn mond gekregen. Ik denk als je echt zoveel van elkaar houd dan sta je hier niet bij stil en wil je elkaar gewoon verwennen en je best doen om je vriend/in ook een climax te bezorgen. ??

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • het geef mij een fijn gevoel om mijn vriend met mijn mond te verwennen en dan in zijn ogen kijken als hij klaar komt .
    en dan zijn sperma door slikken , vind het helemaal niet erg om dan onderdanig te zijn .
    hij likt mijn poesje en anus ook graag
    wij vinden orale seks nog lekkerder dan normale seks

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Da's zowat het geilste dat er is, in haar mond mogen klaarkomen. Ze hoeft het zelfs niet door te slikken.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn vriendin (die een pak ouder is) heeft me dit geleerd. Ik kom in haar mond maar ze slikt niet. Ze houdt het bij. En dan gaan we hartstochtelijk zoenen en we laten mijn zaad van de ene mond in de andere lopen. 

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja hij mag wel in mijn mond klaarkomen. Ik hou dan ook wel echt van pijpen. :)

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja,ben een echte jongen maar als je vriendin klaar komt smaakt best lekker dat geld ook voor jongens alleen sommige willen zelf hun geil ook wel eens proeven wanneer je veel fruit eet smaakt inderdaad zoetig vaak wil ik dit ook graag maar moment datje Klaar komt is het niet meer zo.Toch probeer ik het telkens opnieuw dit niet alleen blijkt ook eens heel gezond te zijn.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Omdat ik nog maagd wil blijven uit respect, pijp ik vaak als we geil zijn, wilde eerst nooit dat hij dan klaar kwam. Maar hij wilde dat toch wel omdat we ook geen sex hebben. Het viel dus echt wel mee. Nu mag hij vaker in mijn mond komen en slik ik het gewoon door. Ook makkelijker als we ergens buiten zijn

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb geen echte sex maar ik pijp wel. Ik vind orale sex nu fijner dan echte sex. Het slikken kan ik nog niet goed maar het lukt wel steeds beter.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn vriend likt zijn eigen sperma uit mijn kutje. Hij vind het lekker en ik ook. Voordeel is dat het niet in de lakens komt.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Fijn dat je er zo goed over kunt praten. Dat komt de seks en het wederzijdse vertrouwen alleen maar ten goede.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje20 de tip om over fantasieën te praten was ook een goeie. Dat hebben we gedaan en de fantasieën die we allebei leuk vinden gaan we ook doen of hebben we gedaan, echt super

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is voor mn vriend écht heel geil om in mijn mond klaar te mogen komen, en hij geniet er ook van als ik het dan uit mond laat lopen. Hij vind het ook leuk als ik zijn zaad slik, en trouwens, over mijn gezichgt spuiten vind ie ook lekker. En ik vind het allemaal lekker, alleen moet ie niet in mn ogen spuiten, dat is gewoon pijnlijk voor mij. En hihi, in mn haren is wel mooi om te laten doen, het is alleen daarna wel nogal wat werk, het eruit spoelen moet wel góed gebeuren, hihi

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @Meisje 17

    Ja, geil is dat hè? Had ik ook de eerste keer, was even schrikken. Mijn vriend heeft nogal een grote zaadproductie. Maar ik wende er snel aan. Het blijft bijzonder lekker en geil voor mij en hem.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje 20: het is vanavond gebeurd :) Ik was hem aan het pijpen en na een tijdje begon hij een beetje te praten en kreunen dat ik het goed deed en lekker enzo. Toen zei hij ik ga dadelijk komen. Toen stopte ik even en ik zei ik ben geil waar wil je komen? Hij was een beetje verbaasd en zei op je gezicht en in je mond. En dat gebeurde. Ik schrok wel een beetje want was best veel. Vond het wel geil maar ben wel daarna gelijk even gaan douchen, toen dacht ik wel even van WoW wat heb ik net gedaan :p

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje 17

    Voordat ik de eerste keer seks had met mijn vriend (we hebben al een paar jaar een relatie) hadden we al over seks gepraat en wat ons geil leek, toen kwamen facials en sperma slikken ook al ter sprake.

    Praten over seks is sowieso een tip. Praat met elkaar over je fantasieën, wat je geilt vindt. Jongens vinden dat meestal ook prettig.

    En in het heetst van de strijd, vlak voordat hij klaar komt, kan je het altijd vragen, of hij op je gezicht wil spuiten. Heel veel jongens vinden dat ontzettend geil, dus wees daar maar niet bang voor. Niet geschoten is immers altijd mis ;-). Ik hoop dat je hier wat mee kunt.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • hoi meisje17, je gaat gewoon lekker pijpen en als ie bijna komt ga je trekken en doe je het gewoon! zal ik het bij je doen, ik weet het nu en dan hoed jij t niet te vragen:P

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje 20 jaar: ik vind het wel geil klinken als een jongen op je gezicht spuit. Heb het ook weleens op internet bekeken. Maar vraag me af hoe weet een jongen dat je dat wil proberen. Heb je dat gezegd ofzo? Ik zou eerlijk gezegd niet echt weten hoe ik hem dat duidelijk ga maken, want ga het echt niet zeggen ofzo. Of gaat dat vanzelf een keer gebeuren? Hoe ging dat bij jou?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik slik het zaad mijn vriend graag door. Hij spuit ook vaak over mijn gezicht. Zijn zaadproductie is nogal groot. Vinden we beide ontzettend geil, we genieten er altijd van.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • nee doe ik niet, ik vind het ontzettend vies, vriendje vindt het ook geen probleem.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik had ooit eens geslikt met een ex, maar gebeurde eigenlijk nooit. Nu ik een paar maanden aan het daten ben met een oudere jongen, slik ik wel als het daar op aan komt. Hij is ook heel duidelijk daarin en ja dan kan ik niet echt weigeren. Eerste keer schrok ik toen hij zei wat hij wilde, maar deed het wel en het was super geil. Nu vind ik het heerlijk om hem op welke manier dan ook tevreden te maken en daar hoort slikken ook zeker bij

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten