Skip to content
7 reacties
177 weergaves

Jonge 14 wat nu ?

Halo ik ben s 17 jaar. Ik geef zins 2 maanden bijles aan aan een jonge van 14 jaar. Het klikt goed tussen ons enzo. Vorige week toen ik bij hem thuis was dee hij de deur open in zijn zwembroek en wat een mooi lijf had hij beetje gespiert slank en geen haar! En ik vond hem moooooi! Kon mij ogen bijna niet van hem afhouden. Hij vroeg zullen we naar boven daar liggen mijn boeken. Wij maar boven. We zaten op zijn bed alles door te nemen. Ik moest ff naar de was kom trug licht hij plat op zijn rug op zijn bed . Keek zoo de pijp van zijn zwembroek ik en kon zij. Piemel zien! Ik raakte er opgewonden van. Hij kwam weer overeind en lachte een beetje wij weer Vedder en ik met mijn gedachte met wat ik van hem gezien heb. Rond een uur of 3 waren we klaar en vroeg hij of ik met hem mee wou gaan zwemmen bij hem in de Tuin. Ik had toch niks te doen ik naar huis zwem kleding ophalen. Toen ik weer bij . Ik in de badkamer ff omkleden en liep naar zijn kamer. Lach hij op zijn ben met zijn hand in zijn zwembroek te rukken. Hij schrik en haalde zijn hand uit zijn broek en zij nu al trug. Ik ging naast hem zitten en zij maakt niet uit. En vreef over zijn buikje en langzaam over zijn zwembroek. Ik zij maak het maar af en gaf hem een knip oog. Hij keek me aan en zij echt ?ik knikte en hij begon weer Maar hij stopte ook snel en vroeg wil jij het doen. Ik dach er moet bij naa en begin hem te rukken hij kwam heel snel klaar. Verder zijn we niet gegaan ik wou wel heel graag!! Vandaag ga ik weer naar hem toe!en ik zou het niet er vinden om met hem Vedder te gaan! Hij is zoo leuk en zoo mooi! Wat moet ik nu alles negeren of met hem Vedder gaan ik voel veel voor hem!

17 jaar
10 jaren geleden

7 Reacties

  • Klinkt geweldig voor die jongen. Ik bedoel waarom niet? Lijkt me wel geil een wat oudere meid die me dingen leert (als ik 14 was)

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • zelf lijkt het mij niks om met een meisje te zijn die een stuk ouder is dan voel ik mij zoon klein joggie nog maar kan mij voorstellen dat hij het miss minder erg vind want niet iedereen let op leeftijden. kijk het gwn even aan wat hij vind en of je zelf ook echt veder wil

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Alleen als jullie beide willen moet je verder gaan. Sorry dat ik het zeg ben een beetje een persoon die graag verbeterd maar ik hoop dat je hem geen bijles in Nederlands geeft want je spelling, grammatica en woorden kennis is nogal slecht. Sorry dat ik het zeg weet dat zoiets vervelend is maar toch.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • ik geloof niets van het hele verhaal

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Als jullie het beide willen, waarom niet?

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zelf zou geen relatie willen met iemand die 3 jaar jonger is als mij. Maar je kan natuurlijk altijd verder gaan als jullie dat allebij willen.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • je beschrijft alleen maar dat je hem opwindend vindt. Dat kan een hele goede reden zijn om 'verder te gaan'. Maar, je bent natuurlijk wel een paar jaar ouder al dan hij. Of je verder iets voelt voor hem, waar dat dan in zou zitten, dat lees ik niet in je posting. Behalve dan dat je veel voor hem voelt 9of is dat toch vooral dat je het voelt kriebelen, en lekken wellicht, tussen je benen?
    Trouwens, verder gaan kan ook op verschillende manieren: hem pijpen, dat hij jou mag vingeren of beffen, óf je gaat gelijk voor het echie, dat je je laat neuken.....

    19 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten