Skip to content
45 reacties
3482 weergaves

populairiteit van de slip

omdat er op het forum veel vragen over gesteld worden. wou ik toch maar eens duidelijk. kennelijk ben ik niet de enige die dit zich afvraagt, maar hoe zit het nu met de slip bij jongens? Is dit nou juist stoer of niet? en kan het nog de slip of is het helemaal uit? ik vraag dit omdat er veel jongens zijn zoals mij die zich erg onzeker voelen vanwege het feit dat ze een slip dragen. dit komt omdat het meestal geassocieerd word met gay zijn of dat jongens geen slips horen te dragen. dus hier heb ik enkele vragen. wat vind je van de slip bij jongens? en bij meisjes? kunnen jongens ook een zwemslip dragen of niet? stel dat je een slip belachelijk vind, zou je het wel accepteren als een van je vrienden het draagt? waarom schamen jongens of meisjes zich voor het dragen van de slip? denk jij dat de slip weer populair wordt? dank jullie voor het lezen van mijn bericht, ik hoop dat jullie ook de tijd nemen om een berichtje te plaatsen. alle meningen zijn welkom, maar leg alsjeblieft wel uit waarom je iets vind Grtz (p.s ik heb dit bij girls only geplaats omdat ik het meest nieuwschierig ben naar de mening van meisjes over dit onderwerp, en ik weet dat er toch genoeg jongens zijn die girls only toch wel lezen ;))

17 jaar
10 jaren geleden

45 Reacties

  • Ik draag ook minislips en mijn vriendin heeft een paar mooie strings voor mij gekocht. Ze wordt daar super geil van zegt ze en ik moet zeggen dat ze idd nogal gewaagd en wat doorzichtig zijn. Het gevolg is dat ik dan ook geil wordt en een keiharde pik. Er komen trouwens weer steeds meer slips te koop bij winkels als Otto enz. en ook weer strings voor mannen! Het zit heerlijk, mits het een superdun koordje tussen je billen is of nog beter geen reetveter dus zoals ze dat noemen een pouch. Iemand dat wel eens gedragen?

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik draag minislips van sloggi (heupmodel) zit heerlijk, staat goed en doe vooral niet zo krampachtig over pik en ballen. Wees jezelf!!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind het echt heerlijk om slips te dragen, draag er nu ook zeker een. Het zit gewoon zo lekker strak. Snap niet dat niet iedereen dit doet. er zijn volgens mij ook steeds meer mensen die dit doen.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongens en mannen mogen best laten zien wat ze in huis hebben. Weg met dat verberggedoe.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vind slip lelijk omdat tja ik weet niet waarom, ik vind hem echt kut zitten hij zakt heel snel af, ik zou het accepteren als een vriend het draagt, maar niet als we samen gaan zwemmen want ik vind het ubergay(geen belediging) omdat iedereen shorts draagt ik hoop dat je hiermee geholpen bent en geen zorgen als je mijn tijd hebt verspild ik kan toch nie slapen ~meneer koekepeer

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • !! De slip en speedo zwembroek sterven uit !!

    Ik zie dat er veel jongens zijn die graag zwem/slips dragen maar dit door hun omgeving niet meer doen.
    Blijf jezelf, laat weten en zien dat je graag zwem/slips aan hebt en blijf ze vooral dragen en kopen.
    Als ze niet meer worden gedragen worden ze uiteindelijk in de winkel niet meer verkocht en zijn ze dus niet meer te krijgen.

    Na een klein zoektochtje over internet zie ik dat er nog wel slips in heren maten te krijgen zijn, omdat zij altijd al slips hebben gedragen, maar in de jongensmaten zijn ze nog maar moeilijk te vinden.

    Deel dit met velen (facebook, twitter, enz.) zodat ze niet zullen uitsterven!

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik droeg vroeger meestal slips maar mijn vriendin vindt ze niet mooi. Tegenwoordig draag ik alleen maar boxers en die vind ik ook fijn zitten.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben sinds m'n 12e merk boxers gaan dragen en k vind ze mega lekker zitten ik heb slipjes persoonlijk nooit lekker vinden zitten

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik draag geen slipje hoor ik draag gwn strakke boxer als ik een stijve krijg zie je da fucking goed en slipje is geil maar wel bij meisje

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Nee gwn niet slipjes staan niet mooi hij mannen en het is ook echt heel erg ouderwets mannen horen gwn Puma boxers te dragen

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • ik draag steeds een koordestring, voelt gans naakt aan en is super geil

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • ik draag een slipje mijn vriendin ook kan ik beter uit trekken en ik zie al door het slipje door

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Vind slip zeker niet gay! Vind het ook mooier dan boxers. Zwemslips ook mooier dan shorts heerlijk om de bobbel van een plasser te zien. Zelf draag ik liever slips dan strings vind een string verschrikkelijk zitten en ook lelijk.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vindt slips veel leuker

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • mijn vriend draagt altijd een slipje kan ik beter uit trekken das leuk ik zelfs draag dat ook

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik draag altijd slips van het merk Sloggi. Die zitten super comfortabel.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Je moet je echt niet schamen hoor!! Ik vind ze superfijn zitten en ze gewoon super mooi!! Ik draag in het zwembad ook liever zo'n zwemslip of zo'n kort broekje dan gewoon een lange zwembroek. Maar je moet je echt niet schamen daarvoor. Ze zijn gewoon super mooi!! Punt uit.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb met mijn verjaardag een boxer gekregen van me tante en die heb ik geprobeerd te dragen. Ik vind ze echt vreselijk zitten. geef mij maar toch slips en voor mijn vriendin maakt het echt niet uit zij ze.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Nu me Pa geen werk meer heeft moeten we naar de kringloop en goedkoop ondergoed. Daardoor draag ik nu slips van de Zeeman vet goedkoop. Ben de enige in de klas schaam me wel maar ze zitten nie verkeerd

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb liefst boxers
    Slipnes vind ik zou oud maar daarom is her niet lelijk ofzo

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten