Skip to content
18 reacties
117 weergaves

ongesteld

Als je ongesteld bend krijg je daan ook nog buikpijn?

12 jaar
10 jaren geleden

18 Reacties

  • Ik krijg altijd een paar dagen voordat ik ongesteld moet worden last van buikpijn ook merk ik dat ik me sneller aan dingen irriteer

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik kreeg eerst ook regelmatig buikpijn, de ene maand viel het mee, dan weer 2 dagen lekker onder een warm dekentje niksen omdat ik weinig anders kon.. Sinds ik de pil neem heb ik daar amper last van. Ik voel wel "iets" vlak voordat het bloeden begint maar dat is helemaal niet erg.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb heel veel pijn als ik ongesteld ben, dan straalt het uit naar mn benen en onderrug. Kan dan ook haast niet recht op lopen van de pijn.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb gelukkig alleen de eerste dag last van buikpijn en net voor die maandelijkse tijd er is rugpijn

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Één keer was ik er echt super ziek van. Ik moest overgeven en viel bijna flauw... En ik had echt super erge buik en rug pijn. Ik dacht dat Ik dood ging

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 12^ het verschilt altijd met de menstruatie. Je kan soms hele erge buikpijn en rugpijn hebben en soms ook niet. Ook kan het zo zijn dat je heel erg veel bloed verliest en de volgende keer niet.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Deze keer heb ik geen buikpijn ik ben nu ongesteld en ik heb geen buikpijn hoe kan dat

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb nooit buikpijn. Alleen tien ik net op groep 8 kamp was. Elke avond in m'n bed heel veel buikpijn. Echt niet leuk

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb altijd ontzettende pijm in mn onderrug

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi, het verschilt per persoon of je tijdens je menstruatie buikpijn hebt. Maar ik heb ervaring (op een jonge leeftijd), ik was de dag dat ik de menstruatie kreeg toeval gewoon ziek (hoofdpijn). Ik ging naar de wc en wou doortrekken maar zag bloed, ik belde mijn moeder en zei dat het vol lag met bloed toen ze thuis kwam vroeg ze heb je gepoept en geplast en ik zei ja allebei. Sindsdien heb ik geen problemen gehad qua buikpijn, je moet dit wel weten: Na je eerste menstruatie kun je al zwanger raken, dat is eigenlijk alleen als je onvoorzichtig doet. ;)

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb helemaal geen buikpijn :)

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb eigenlijk niet echt heel erg buikpijn ofzo...maar als ik buikpijn heb....en het is ongeveer tijd om ongesteld te worden dan weet ik al dat ik.ongesteld word. Xx

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik had altijd hele erge rugpijn en heel veel bloed verlies het was zo erg dat ik 10 dagen ziek op bed lag de dokter stelde steeds voor om aan de pil te gaan maar ik weigerde dat ik was pas 14 maar op me 15 kreeg ik een vriend en werd ik het toch zat om zo ongesteld te zijn en ben aan de pil gegaan nu heb ik niet zoveel bloed verlies meer en totaal geen rugpijn maar wel vreselijke buikpijn

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb soms hele erge buikpijn, maar meestal heel veel last van mijn onderrug.

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Aai das niet fijn!

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Ja tenminste ik krijg wel hele erge buikpijn maar ik heb dan ook last van misselijkheid envhoofdpijn

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Oke Tnxx want ik was eerst van mijn buikpijn af tijdens het bloed verliezen. En voel het een beetje ben namelijk voor het eest o gesteld geraakt 1week geleden. ;-)

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Ja, hele erge buikpijn
    maar dat verschilt per persoon
    het is heel normaal

    16 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten