Skip to content
13 reacties
49 weergaves

Ongesteld.

Ik ben 13 en ben nog niet ongesteld. Alleen ik en mn vriendin van 12 niet. Voor de rest iedereen, ik ben wel blij dat ik het laat ben maar als iemand het vraag schaam ik me? Is dit raar? ~ liefs een mainiac ?

13 jaar
10 jaren geleden

13 Reacties

  • Nee dat is nii raar zelf was ik k toen ik 9j was en ik was de enigste uit de klas toen schaamde ik me wel

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Dit is nier raar! Ik was zelf al bijna een half jaar 14 toen ik het voor het eerst werd. Als je 16 bent en je bent het nog niet, dan pas moet je je zorgen gaan maken

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Tuurlijk is het niet raar! nergens om je voor te schamen! Sommige meisjes word het pas op hun 16e! Gewoon nog even wachten en het komt vanzelf wel! ps. ik zal er niet te veel op hopen! hahaha.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Het is helemaal niet erg om op jou leeftijd nog niet ongesteld te zijn geweest! Sommige meisjes worden dat pas op hun 16e. Vraag anders aan je moeder wanneer het haar voor het eerst over kwam. Meestal begint het bij jou dat ook rond die tijd.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zelf vind dat je wel geluk ermee hebt ik was het al op mijn 9e (in groep 6 !) En prettig is het niey

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • wees blij ik was het op me 11e

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik was al vroeg ongesteld, op mn elfde. Onhandig, soms best pijnlijk (nog steeds) en toch ook een beetje een troep wel vind ik. En, zei mijn moeder, als je vroeg ongesteld wordt is het meestal óók nog zo dat je het tot lang blijft (ervaring van mn moeder). Die ongesteldheid, die komt wel. En maak je je erge zorgen dan ga je gewoon toch eens naar de dokter.
    Trouwens, die eerste keer, getver, ik had er niet op gerekend, was niet leuk. En het is nog steeds niet regelmatig, knap onhandig wel.
    Intussen kun je jezelf wel vingeren, toch? Want uiteindelijk is dat waar het om gaat, genieten!

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • vraag je moeder eens wanneer zij het was het zit vaak in de genen. en anders maakt het niet uit want het begint tussen je 12 en 16 geloof ik. het komt vast nog wel.

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Tuurlijk is dat niet raar.... Het kan ongeveer tot je zestiende duren... Iedereen heeft zijn eigen tijd nodig, maar als het langer duurt zou ik er wel naar de dokter mee gaan.
    Ik snap dat je je schaamt, ik ben pas op m'n 14 ongesteld geworden. Maar geniet er van dat je het nog niet bent, soms wou ik dat ik het ook nog niet was, want het is niet altijd leuk....

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • na aanleuding van de eerste reactie.
    ze heeft gelijk je moet ervan genieten nu kan je nog altijd zwemmen zonder perse een tampon te gebruiken.
    en je hebt de pijn nog niet dus je moet er gewoon enorm van genieten!!

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Je bent niet laat ik was zelfs 14!!

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • het maakt niet uit je word het zeker nog alles op ze tijd

    11 jaar
    10 jaren geleden
  • Hooii, nee het is niet raar dat je het nog niet bent. En je hoeft je daar ook helemaal niet voor te schamen. Wees eerder blij dat je het nog niet bent. Vraag eens aan je moeder wanneer zei het voor het eerst werd, dan komt het waarschijnlijk bij jou ook rond die tijd. Ik ken meiden die op hun 15e nog niet waren. Dus relax en geniet.
    Liefs.

    16 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten