Skip to content
21 reacties
722 weergaves

scheren

Moet ik mijn kut kaalscheren of met haar laten? Hier zit ik al heel lang mee.. Aub helpx

14 jaar
10 jaren geleden

21 Reacties

  • Het heeft geen zin om te gaan scheren als je het zelf liever niet wil en het eigenlijk voor iemand anders doet. Iemand mag best een voorkeur hebben, maar je moet het zelf ook fijn vinden, en uiteindelijk moet een ander jouw keuze gewoon accepteren. Er zijn veel meisjes die zich alleen scheren omdat hun vriendje dat graag wil. Je kunt natuurlijk ook gewoon tegen hem zeggen dat je best begrijpt dat hij het graag kaal wil, maar dat dat niet gaat gebeuren omdat je het zelf niet wil of omdat je er veel last van hebt.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb mn spleetje langere tijd kaal geschoren, maar geloof me de jeuk stoppels en ingegroeide haartjes die ik steeds maar weer had. Pffff elende. Ben gestopt met scheren. Heb nu weer veel haartjes op mn spleet. Ben blij dat ik die keuze gemaakt heb, scheelt me veel gedoe en letterlijk en figuurlijk irritaties. Vind ook mooier zo en sexy bij mezelf

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Niet scheren Ongeschoren is veel mooier

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat is de reden dat je dat wilt doen? Hygiene, omdat je het zelf mooi vind? Voor iemand anders?
    Voor iemand anders hoef je het niet te doen. Je kan het ook bij scheren, klein streepje of zo.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Niet weghalen als je het niet wilt. Het is echt onzin dat kaal het enige is wat geaccepteerd wordt want dat zijn fabeltjes. Ik heb t liever alles behalve kaal want dat is zo onnatuurlijk.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Persoonlijk zou ik het gewoon weghalen,

    Een jongen word er echt veel minder geil van heb ik in mijn sexcariere gemerkt. Ik scheerde eerst en dacht ik laat groeien maar een keer had ik een jongen echt geil gemaakt en had zijn broek al open gedaan maar toen hij mijn onderbroekje afdeet schok hij zich rot en voelde zich opeens niet meer zo geil, dat was ook aan zijn piemol te merken want hij werd weer minder hard.

    Ik ging toen het harsen (doet totaal geen pijn overigens) nu scheer ik het gewoon iedere dag en ga er om de 2 weken met een flitsapparaat overheen zodat er minder haar groeit

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Nee ik niet hoor....ik heb een paar x geschoren maar ook ik echt nooit meer vind zelf ook mooier om schaamhaar te hebben. Ik zat dus ook met dat probleem, wel of niet scheren. Nou na een aantal keren geschoren te hebgen kan ik zeggen dat ik het gewoon laat staan.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik scheer me kut vanaf me dertiende en zou niks anders meer willen en jongens vinden het ook geil om te zien.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Het is maar net wat je zelf wilt, en hoe je het zelf vindt voelen. Een mooi vol behaarde poes verbergt prachtig je kutlippen, en het zachte haar is zalig om doorheen te woelen. Een kale poes laat trots je lippen zien, en niet onbelangrijk, het is met je laten beffen voor de jongen wel veel prettiger om geen haartjes in de mond of zelfs tussen zijn tanden te kunnen krijgen.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik als jongen ving het mooier als het geschoren is
    Gr. Anoniem

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb het ook 1x geprobeerd en dat doe ik nóóit meer steeds als ik ga douche knip ik een klein beetje van het haar af vooral bij de kantjes (anders zie ik het langs mijn onderbroek en dat vi d ik ni fijn). Maar ik heb nu 1 jaar en 6maand schaamhaar.

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Het scheren van de schaamstreek is inderdaad rot werk maar wanneer je het bij houd is het allemaal goed te doen.

    Ik zelf als man vind het een stuk mooier en fijner als de vrouw kaal is daar beneden maar dat is puur me eigen ervaring.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • daar zitten wel meer meiden mee en jij mag het zelf bepalen

    11 jaar
    10 jaren geleden
  • Heb een tijd mijn spleetje kaal gescheerd. Maar echt geloof me, was het zo beu en zat om elke keer weer om de 2 a 3 dagen te scheren. En had ook last van jeuk en ingegroeide haartjes wat in rode bultjes veranderde. Ben nu een half jaartje gestopt met scheren en heb nu best wel een dikke bos schaamhaar op mijn spleetje. En ik ben er super blij mee, geen gedoe lekker zacht en vind het heerlijk om met mijn hand en vingers er doorheen te gaan als ik vinger. Denk dat ik in de zomer wel beetje de randjes korter maak zodat het wat minder onder mijn bikini slipje uitkomt de bikilijn zeg maar. Maar helemaal scheren echt noooooooit meer

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik scheerde het ook toen ik het net had. Maar nu heb ik dikkere haren! Dus ik zou het niet scheren

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • ik zou het wel doen!
    ik doe het ook als je het om de 3 dagen doet is er geen probleem ik voel me er fijner bij maar je moet het zelf weten
    alleen als je het eenmaal doet moet je het wel bij houden anders gaat het jeuken
    xx

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Luister naar je gevoel

    Of je het prettig vindt of niet om schaamhaar te hebben, dat bepaal je toch vooral zélf. natuurlijk vindt je het niet prettig als er haartjes uit je bikinibroekje steken, dus daar wat aan doen, dat snap ik. Ook als je ouder dan 11 jaar bent is dat heel gewoon.
    Maar, of je je kutje of je heuveltje scheert of niet, dat hangt er denk ik maar net vanaf hoe jij ervaart wat anderen ervan vinden. Is de norm onder je vriendinnen dat je je kaal scheert, doe dan gewoon mee. Waarom niet, want het is gewoon lekker om met je uiterlijk bezig te zijn, te zorgen dat je er verzorgt uitziet. maar, heb je een vriend die graag door je schaamhaar kroelt, laat het dan lekker groeien. Bedenk ook hoe jij zou willen dat hij het draagt, doe dan voor hem hetzelfde.
    Ja, scheren is toch best een gedoe, en ja, je hebt vooral in het begin wat kans op irritatie. Maar, als je het gewoon regelmatig doet is het zo gedaan. En je kutje wordt wél toegankelijker, voor zijn ogen én zijn tong, hihi
    Maarre, van scheren of knippen gaat er niet meer of sneller schaamhaar groeien, hooguit kun je de afgeknipte haartjes of stoppeltjes als een tikkie stugger ervaren. Maar, een glad kutje voelt wel errrrg lekker.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • @meisje 11.
    Wodafuq. Jij hebt al schaamhaar?
    Das bizarr.

    Maar, Als je het weg haalt dan groeit het sneller.
    En er komt steeds meer.
    NIET AAN BEGINNEN!

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • nou ik zou het niet scheren........ maar als het uit je onderbroek komt zou ik het bij knippen dat doe ik ook altijd hihi

    11 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ga nooit mijn vagina scheren. Ik vind het wel best zo. Het hoort er vind ik. En ik vind het wel lekker die zachte haartjes hihi

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten