Skip to content
10 reacties
395 weergaves

Zwemleraar

Hallo, ik zit op zwemmen en ik heb een hele aardige zwemleraar. Alleen vorige week begon hij opeens heel raar te doen. Want meestal als hij me helpt zit hij op hele gevoelige plekjes en duwt hij me onder water en komt mijn hoofd tegen zijn ballen te recht. Toen even later waren we klaar met zwemmen en vroeg hij of ik nog even kon blijven. Hij duwde me de wc in en begon me te zoenen. Daarna ging zijn hand mijn broekje in en begon hij me te vingeren. Eigenlijk genoot ik daar wel van en we hebben al wat vaker afgesproken. Alleen aangezien hij het ook met andere doet ben ik bang dat ik hem kwijt raak. Ik vertrouw hem daardoor ook niet meer en telkens als hij naar me kijkt op zwemles voel ik me er niet zo fijn bij dus mijn vraag was moet ik sexbuddie blijven of gewoon van zwemmen afgaan en hem vergeten ? Want ik blijf zwemmen een leuke sport vinden. Alleen een vriend van me vind me nu ook heel leuk en met hem wil ik een serieuze relatie aangaan. Dus willen jullie me alsjeblieft helpen ? Alvast bedankt !

17 jaar
10 jaren geleden

10 Reacties

  • Ga op een andere club

    11 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zit zelf ook op zwemmen maar daar ben ik ook bang voor je moet aangifte doen miss als je met de vereniging op kamp ga ofzo

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Iedereen bedankt ! Ik heb voor die jongen gekozen en heb m'n zwemleraar aangegeven bij de politie en zwem nu bij een andere club. Super bedankt voor jullie hulp !

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Schat, je moet doen waar jij je het beste bij voelt. Je moet wel rekening houden met jezelf zeg maar, je kan er wel mee doorgaan maar de enige die er last. van heeft ben jij zelf. Het boeit hem echr niet of het jij is, of dat meisje die achter je staat tijdens het zwemmen. Dus wat wil je? Behandeld worden als oud vuil Of op de eerste plek zijn voor die ene boy . You choose

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Jij bent minderjarig of is hij ongeveer even oud? Als je minderjarig bent en hij neemt een relatie met jou dan is dat strafbaar ook als hij lichamelijk contact maakt. bijvoorbeeld vingeren. Als ik jou was zal ik naar een andere zwemclub gaan of die zwemleraar aangeven.

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Je moet hem aangeven bij de politie want je laat je niet gebruiken door zo'n man? Ben trouwens wel benieuwd hoe oud hij is! Let me know and you can do this!

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Die zwemleraar is heel erg fout bezig, maar jij vond zijn seksuele aandacht niet onaardig. Dus bepaal je zelf of je er wat mee wilt, bijvoorbeeld er aangifte van doen. weet wel dat je er andere meiden weleens mee zou kunnen helpen, want je zegt zelf al dat hij het bij meerdere meiden doet.
    Voor jezelf kies je nu voor je vriend. Gelijk heb je. Je kúnt natuurlijk je zwemleraar ook gewoon vertellen dat je niks meer met hem wilt, dat het leuk was maar dat je nu voor je vriend kiest. Doet ie dan lullig (oeps, woordkeuze) dan is het aan jou wat je dan gaat doen. Op andere uren gaan zwemmen, een andere club, aangifte. Als je maar bereikt dat hij je met rust laat.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Ga naar een andere club

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • hey, een meisje uit mn klas ook je moet naar de politie gaan echt waar, en het tegen je ouders vertellen, je moet dit echt doen geloof me anders krijg je alleen maar problemen xx

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Ga op een andere club zwemmen, je moet je vrienden en vriendinnen vertrouwen, kan je dat niet is het overr. Tenminste bij mij, stay strong girl!

    13 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten