Skip to content
47 reacties
13222 weergaves

sauna

Hey Ik ben al een paar keer naar een prive sauna geweest met mijn moeder, tante en men zus van 16. Die sauna dat we normaal naartoe gaan is gesloten, nu gaan we morgen na middag naar een andere sauna en dat is een opnbare sauna. Voor mijn mama,tante en zus was ik niet verlegen in de sauna maar nu dat het een opnbare sauna is vind ik het een beetje eng. Ben bang dat er oudere mannen gaan gapen naar mij. Ik heb nog niet zoveel schaamhaar en ik scheer het nog niet. Mijn zus heeft al veel en zij doet het wel. Zou ik het moeten scheren voor de sauna ? Ik heb nog niet veel. Zou ik er zoveel mogelijk een handdoek om doen ? of open en bloot zoals de andere mensen en zoals we deden in de prive sauna ?

14 jaar
10 jaren geleden

47 Reacties

  • Waarom zou jij je moeten scheren voor een saunabezoek? Ga gewoon zoals je altijd bent; geschoren is prima in een sauna en ongeschoren is ook prima. Niemand kijkt daar van op.
    In de saunacabine zelf heb je geen handdoek om of badjas aan. Dat is veel te heet, zeker bij een opgieting. Je handdoek neem je wel mee naar binnen en daar ga je dan op zitten / liggen. Mensen doen dat voor de hygiëne. Een badjas laat je meestal buiten de saunacabine hangen.
    Buiten de saunacabine heb je meestal een handdoek omgeslagen of badjas aan. En in een relax ruimte of daar waar je iets kunt eten e/o drinken, is het verplicht om een handdoek omgeslagen te hebben of een badjas te dragen.
    Wees niet ongerust; niemand zal je aangapen. Het wordt gewoon een gezellige dag.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Er komen tegenwoordig best veel jongeren naar de sauna en wat ook opvalt is, dat er steeds meer jongens en meiden niet meer geschoren zijn. Gelukkig, want ik vind een goed bijgehouden bosje haar prachtig om te zien. Over het krijgen van een stijve kan ik kort zijn: een enkele keer kan dat gebeuren maar 9 van de 10 keer echt niet, ondanks alle (opgeil) verhalen hier.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Neen, vooral oudere mannen die naar je kutje staren, denk ik.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Zijn daar veel meisjes van mijn leeftijd?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje van 16
    in de saunacabine heb je geen kleren aan. Zou ook niet lekker zijn; je hele lijf transpireert heel erg. En zeker als er een opgieting is. Dan kun je zelfs in de cabine even helemaal niets zien door de stoom die dan in de cabine hangt.
    Als je het vreemd vindt met mannen samen in de sauna, kun je evt. ook naar een vrouwendag/-avond. Alle sauna's hebben die wel. Maar geloof me maar; in een normale sauna kijkt niemand ergens van op en zal niemand je aangapen. Heus niet. En waarom mensen op het relaxemoment bv. buiten dan wel vaak een badjas dragen of handdoek hebben omgeslagen, weet ik ook niet precies. Maar ook niet iedereen doet dat dan hoor. Je moet gewoon doen wat je zelf fijn vindt. Daar is die dag toch ook voor.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje van 21: dus in die cabine zit je volledig naakt tussen vreemde mensen, mannen en vrouwen. Beetje raar dat daarbuiten velen zich dan wel bedekken hé. Zal het binnenkort eens proberen. Dank vr de info!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen van 19. Er zijn ook oudere vrouwen die niet naar de directie stappen. Mijn moeder wordt er geil van zegt ze en heb ook al meegemaakt dat ik een stijve kreeg en een vrouw van wel 40 me wenkte om even mee te komen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje van 16;
    in de sauna zelf zit of lig je. Als je net begint, ga dan op de onderste banken zitten / liggen (boven is heel erg warm). Je zit meestal op je handdoek voor de hygiëne. Verder heb je niets aan natuurlijk.
    Daarna ga je afkoelen en dus buiten de cabine. Veel mensen slaan dan een handdoek om. Maar toch ook niet iedereen. Afkoelen kan door een douche, of in een koud dompelbad. Daarna relaxen, buiten of ergens op een ligbed. Meestal toch ook met badjas of haddoek om. Maar ook hier doet niet iedereen dat.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, er geilen veel meer jonge jongens op stijve piemels dan je zou denken, dus niet alleen meiden kunnen geil worden van jongens maar omgekeerd net zo goed

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje 21 jr: in zo'n sauna, loop je daar dan rond of zit je stil in een kleine kamer met stoom enzo?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Twee maal per week openbare sauna in vlaams-brabant. Dit vanaf mijn 17jaar, op mijn 7jaar er mee begonnen,eenmaal de week.
    Nog NOOIT een erectie gezien!!!
    Naaktheid is niet erotisch. In bvb.Zweden waar naaktheid zeer gewoon is loopt er een onderzoek of terugdringen van "bloot" het dalend geboortecijfer kan doen stijgen. Over bloot fantaseren is iets anders dan er mee geconfronteerd worden.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk niet dat er echt veel jongens of mannen in de sauna een stijve piemel krijgen omdat het daar veel te warm is.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo, Ik ben een jongen en zou wel eens naar de sauna willen puur voor ontspanning. Maar ben bang dat ik een stijve krijg als er meiden van mijn leeftijd gaan zitten en al helemaal als ik ze ken. Wat moet ik doen?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, er geilen veel meer jonge meiden op stijve piemels dan je zou denken, dus niet alleen mannen kunnen geil worden van vrouwen maar omgekeerd net zo goed.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • wat een fantasieverhalen hier allemaal. Geilen jullie daar op?

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje van 15: maar dat kan je niet maken in een sauna. Kijk als er dan iemand is die zegt: laat maar ik trek je wel even klaar. Dan is dat anders als je zo'n oude vrouw hebt die gelijk naar personeel stapt. En soms lig je zo heerlijk in de sauna en komt er precies iemand liggen met kutje mijn richting op. Pfft erg lastig als man. Meisje van 15: ben je wel eens in de sauna geweest?

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen hier boven van 19 ik vind of vol behaard of bij gehouden het beste en ik vind hey eigenlijk wel iets hebben als jongens een stijve hebben

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Een vraag aan de meiden hier. Ik ben paar keer in m'n leven naar de sauna geweest in m'n eentje, maar wat vinden de vrouwen dan mooier. Geschoren, bijgehouden of volle beharing? En ik had het ook een keer. Stond ik te douchen en komt er zo'n vrouw tegenover mij douchen. Begon ze zich helemaal in te smeren met douche gel. Nou, ik had het niet meer. Ik voelde hem gelijk komen en draaide me gelijk om. Hoeveel meiden zouden dat erg vinden? Soms gebeurt het gewoon..

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ging eens met mijn vriendin naar de sauna, allebei naakt maar toen ging mijn vriendin op mijn schoot zitten en toen kreeg ik echt wel een stijve en er waren dus allemaal andere mannen en die kregen toen ook een stijve.... ??

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben een keer naar de sauna geweest en toen was ik alleen met een man van 30 of zo. ik ging een beetje met mijn benen uit elkaar liggen en je had hem eens moeten zien! hij kon zijn stijve niet verbergen! :-)

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten