Skip to content
4 reacties
305 weergaves

Gênant moment

Hebben jullie nooit een gênant moment?Bijvoorbeeld als wij met zn allen film kijken en er komt een mooie sexy vrouw in voor, vindt ik het altijd gênant als ik dan een stijve krijg. Bij mijn vriendin vind ik het al helemaal erg... Jullie hier ervaring mee? Advies van een meisje van ongeveer 14 hoeze dit ervaren? Geven jullie alstublieft een reactie...

14 jaar
10 jaren geleden

4 Reacties

  • ik woon samen met men moeder en zus.
    en ben een halfjaar geleden besneden. Maar de eerste week na de operatie kan je zelfs geen onderbroek verdragen. dus daarom zat ik altijd naakt in de zetel. en toen kreeg ik een spontane erectie. En buiten dat dit pijn deed lachte men moeder en zus er de hele tijd mee

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @ haha

    Het voelt gewoon niet fijn als iemand erom lacht... Net als dat mijn familie het ook grappig vindt.. Ik weet niet wat ik er mee moet. Het voelt nogal ongemakkelijk

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • haha

     ik kan me voorstellen dat je dat genant zou vinden, maar het zou wel stom zijn als je vriendin dit erg zou vinden ik zou het hooguit alleen grappig vinden en misschien er om lachen.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • niet erg

    Het is heel normaal dat je een stijve krijgt. Het zou eerder vreemd zijn als dat niet het geval is en als jou vriendin dat erg vind kan ze beter geen vriendje meer nemen maar ze zal het vast wel begrijpen. Probeer het er met haar over te hebben, want je kunt er niets aan doen.

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten