Skip to content
3 reacties
213 weergaves

raar!

Hallo, Ik ben gister op medisch onderzoek geweest.Maar nu was er iets heel raars aan de hand. Dit is mijn verhaal:eerst werden we dus gewoon gemeten, gewogen, oogtest en gehoortest.Maar toen moest ik naar de dokter een mannelijke, ik vond dit op zich al niet fijn dat het een man was. Maar toen moest ik dus op het bed gaan liggen, moest ik mijn hempje uitdoen (ik draag nog geen bh) en de dokter voelde aan mijn borsten maar het was dit niet eventjes betasten maar echt voelen, en hij heeft ook even in mijn tepels geknepen. Toen zei de dokter: Je borsten zijn in orde maar misschien dat je best een bhtje gaat dragen want ik denk dat je al ongeveer een cup b hebt. Ik schrok mij rot van al dat gedoe en dan dat ik een bh moet, maar ik knikte maar gewoon ja.Toen moest ik ook mijn onderbroek uitdoen en gaan liggen en heeft die man mijn schaamlippen uitelkaar getrokken en ook efectief daar gevoelt ook aan mijn mijn bobbetje gevreven (ik neem aan dat dit mijn clitorisch is) en ook even in mij gegaan. De dokter zei toen weer dat het in orde was en dat ze aan het bureau mocht gaan zitten. Ik wou dus mijn hempje en onderbroek weer aan doen maar de dokter zei dat ik mij niet hoefde te schamen en die nog wel even mocht uitlaten. Dus ging ik daar gewoon zitten en werden er gewoon standaard vragen gesteld van heb je je regels al enz.Daarna was ik klaar en mocht ik mij weer gaan aankledenij.

12 jaar
11 jaren geleden

3 Reacties

  • hartelijk bedankt

    Hartelijk bedankt jongen 21 en meisje 13 ik ben blij dat jullie zo snel reageren op dit bericht meisje van 13 jaar zou je aub een verslag van jou medisch onderzoek op dit forum willen zetten en jongen 21 heel hartelijk bedankt voor de tip want ik moet vrijdag weer omdat ik vandaag verhuisd ben en nu op een andere school zit en ze daar het medisch onderzoek vrijdag hebben

    12 jaar
    11 jaren geleden
  • tsja

    Het is begrijpelijk dat je niet op je gemak bent als je in je nakie moet voor de dokter, dat heeft bijna iedereen.
    Maar hij hoeft niet in je borsten te voelen, om nog maar te zwijgen dat hij in je vagina hoeft te voelen.
    Het kan bij medische onderzoeken weleens nodig zijn, als er bijvoorbeeld aanwijzingen daarvoor zijn (bijvoorbeeld aanwezigheid knobbeltjes in je borst), maar dat blijkt niet uit je verhaal, en het lijkt me ook niet nodig bij een meid van 12.
    Ik hoop dat ik het mis heb, maar die arts komt bij mij over als een viespeuk.
    Misschien een tip voor de volgende keer : Je kunt aangeven dat je liever door een vrouwelijke arts onderzocht wordt, daar heeft de arts repect voor op te brengen.
    Succes.

    21 jaar
    11 jaren geleden
  • eng he

    Hoi meisje, Eng is dat hé, ik heb dat ook een keer gehad. Brrrrrr Ik mocht gelukkig wel weer mijn broekje aan toen ik van de tafel af mocht. Lijkt me helemaal stom als je dan ook nog in je blote kont met die man moet kletsen.

    13 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten