Skip to content
10 reacties
239 weergaves

seks op mijn leeftijd raar ?

Ik heb een vriendje van 13 en ik vind hem supper leuk en ik wil best verdergaa... maar ik weet niet of hij dat wil. wat moet ik doen ?

14 jaar
11 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik ken iemand die op haar 10e al begon. Ik was toen bij haar maar ook haar vriendje toen ik ff naar de wc ging lagen ze samen in bed.

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • ik vind dat je nog te jong bent want je bent 14 geniet van het maagd zijn!!

    11 jaar
    10 jaren geleden
  • Hahaha meisje toch als jij seks wil ga dan met hem verder maar je bent pas 14 man denk aan je jeugd XP

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Als je de kans krijgt moet je het doen. Maar doe alles veilig. Veiligheid boven alles. Zo'n dingen kan je gewoon vragen aan die jongen. Maar niet via de telefoon maar gewoon onder elkaar. Ook geen vrienden of vrindinnen bij jullie gesprekje laten komen. Want als ze heft verder vertellen zou dan minder leuk zijn.

    Groeten D

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zou het niet erg vinden....

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zou het niet erg vinden....

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • kan wel

    Als jij verder wilt en hij ook, is er niks op tegen als jullie wat verder gaan. Doe het wel veilig en doe geen dingen die je niet wil;)

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • gewoon doen

    op sexs staat geen leeftijd vind ik niet natuurlijk 8 jaar niet maar vanaf 12 13 jaar vind ik dat het mag

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • tjhaa indd

    13 & 14 jaar is indderdaad erg vroeg maar iedereen doet het op zijn eigen tijd en leeftijd en je moet zelf beslissen als ik zou er wel bij stil staan .. want dadelijk ben je 13 of 14 en je wordt zwanger .. BESCHAMEND toch ? & je maakt je hele leven kapot als je op zoon vroege leeftijd een kind krijgt wacht er gwn liever mee totdat je aan de leeftjd bent , maar zo als ik ook zei , je beslist zelf maar wees op je hoeden , jij kunt zwanger worden jongens niet !

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • tsja

    Persoonlijk vind ik dat 13-14 jaar nog wel erg jong is voor sex, maar het is zeker niet ongebruikelijk als ik de verhalen lees op het forum. Als je het zelf graag wil, en hij ook is er niets mis mee. Ik heb geen idee hoe serieus de relatie is met je vriendje, maar je kunt bijvoorbeeld tijdens het zoenen hem bij zijn kruis grijpen.Als ie er niet van gediend is heb je dat te respecteren. De meeste jongens zullen er geen probleem mee hebben. Als ie het lekker vind en hij krijgt een stijve kun je verder gaan. Bijvoorbeeld jij trekt hem af en hij vingert jou. Als jullie besluiten om voor het echie te gaan (neuken) doe het dan VEILIG !

    21 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten