Skip to content
16 reacties
332 weergaves

Heb een beetje Hulp Nodig ( Jongen to the girls )

Ik vroeg me nu al een tijdje iets af ik ben namelijk een beetje dik niet heel erg maar ik schaam me er wel voor . ik ben er hard mee bezig maar het moet nog zijn vruchten afwerpen .... Ik heb alleen een probleempje .  Laats zei een leuk meisje uit mijn klas dat ik wel een beetje dik ben ( weet ik ook ) maar ik vond dat niet erg en zei : ik ben ermee bezig ;D Ik vind het wel irritant dat dat het enige is wat opvalt aan mij ,.. Maar nu luiterde ik laatst naar de meiden en die zeiden tegen elkaar dat 'jongens met Six-pack wel lekker zijn maar het is niet fijn want je kan ze neit goed vast pakken ' Nu had ik de vraag :  - Moet ik door trainen voor Six-pack - Of geen Six-Pack en lekker een normaal lichaam krijgen ? Dank voor lezen 

14 jaar
11 jaren geleden

16 Reacties

  • blijven zoals je bent

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • ik zou blijven trainen niet voor een sixpack maar voor een gespierd lijf is sexy en voor je zelf best wel prettig

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Gewoon blijven hie je bent. er valt echt wel iemand op je. t maakt niet uit of je dik en dun bent. blijf gwn jezelf. dat willen meiden. meiden willen geen jongens die alsof doen.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Sixpack??

    Hou gauw op over dat sixpack. Dacht je nou echt dat een meisje daarnaar kijkt? ja, een eerste blik, maar daarna kijkt ze echt verder hoor. Dat doe jijzelf toch ook bij meiden? Ja, jongens kijken wat meer éérst naar hoe een meisje eruit ziet, maar daarna toch heus ook naar hoe ze is, van binnen. Uiterlijk is de verpakking. Mooi meegenomen, leuk om uit te pakken, maar niet waar het echt om gaat.
    Zorg gewoon dat je een goede conditie hebt, en dat je luistert naar wat een meisje aan jou vertelt. Onthoud dat, daarmee maak je indruk. Een sixpack of een grote lul zijn net zo (on)belangrijk als het buikje of de borsten van een meisje. Niet dus.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Probeer een normaal lichaam te krijgen en een beetje sixpack te hebben dan lijkt het net of je heel veel traint voor een sixpack en dat vinden meiden ook lekker ikzelf hou van jongens die net geen/wel sixpack hebben en goede biceps hebben

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Hoi

    doe gewoon waar je jezelf fijn bij voelt dan is het gewoon goed als je jezelf top voelt en zelfverzekerd dan kan je er wat mee en komen die meisjes vanzelf wel een keer ;)

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • Tip voor je!!!

    Stel je voor:   Het populairste mooiste meisje van de klas vraagt jou om verkerig en laat je altijd zitten, heeft nooit tijd voor je en accepteerd NIET zoals je bent, dus jij traint enzo en dan zegt ze ineens: ik dump je want je bent niet knap.   Of:   Een meisje dat jou accepteerd zoals je bent, geen populair meisje.Niet superknap maar wel heel aardig, helpt je graag en vaak, is leuk, doet altijd leuke dingen met jou.   Welke is nou beter voor je zelf denk je?? Denk aan je zelf, schijt aan wat anderen ervan vinden of reageren hierna van dat klopt niet enzo... maar want vind je zelf beter denk je? Ookal heb je een sixpack of weeg je 50 kilo weet ik veel wat, Als een meisje je maar accepteerd zoals je bent.   Ik hoop dat dit je geholpen heeft.   Veel sterkte en suc6 Ermee jongen!!!

    12 jaar
    11 jaren geleden
  • sixpack ♥

     Sixpack is wel heel sexy, maar gewoon een slanke jongen is ook knap. Je moet ook sterke arm spieren hebben! Wedde dat je dan veel meer blikken krijgt van meisjes :)    Succes!

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • @zelf

     Hallo Mensen , Ben ik weer :) Thanks voor de reacties maar ik denk  dat ik toch mezelf blijf :) ik ga wel een beetje door trainen  maar niet meer zo uitgebrijd als eerst    dankjewel :P

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • .

    als je want slanker bent is t al beter, sixpack is al helemaal top dan met n beetje biceps ens :)

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • /

     Je moet het zelf kiezen, meisjes moeten je willen om wie je bent, niet om wie ze willen dat je bent. c:

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • zelf

    je moet inderdaad gewoon doen wat je zelf wil. het gaat om je innerlijk en niet om de buiten kant. wat heb je aan een vriendin die heel knap is maar nooit tijd voor je heeft en je voor schud zet enz.  

    12 jaar
    11 jaren geleden
  • @Zelf

     Als ik zelf wilde beslissen had ik het niet op een forum geplaatst ;)

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • Zelf

    Hallo man, dat is natuurlijk wel vervelend om te horen te krijgen. Je moet zelf weten wat je gaat doen want ze moeten je nemen zoals je bent

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • helleu

     Dat is de smaak van een meisje zelf ik vind zonder mooier en gewoon een beetje plat of gespiert

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • Sixpack

    Doortrainen voor sixpack, een jongen met sixpack is echt seeexy.

    15 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten