Skip to content
18 reacties
7347 weergaves

grote tepels...

 hoi, ik ben 15, en ik heb grote tepels en het is echt dom, en lelijk. ook een paar jongens hebben eraan gezeten (3) en die hebben tegen heel de school verteld dat ik hele grote tepels heb. en ik vind het echt lelijk =( wat moet ik nou doen ?!

15 jaar
11 jaren geleden

18 Reacties

  • Is het niet raar als je 15 bent dat er al 3 jongens aan je tepels hebben getrokken? Of ben ik gwn raar? Hier praat iedereen rond de 14-17 superveel over seks maar in onze klas en mijn vrienden enzo praten we hier bijna nooit over (misschien omdat het op een forum wel anders is).

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn vriend vind mijn grote borsten super ook omdat hij lekker aan de tepels kan zuigen en likken. Ik vind het een heerlijk en opwindend gevoel

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb best kleine borsten, A80, maar dus wél grote naar voren priemende tepels. Mijn vriend vindt het onbelangrijk hope groot mijn borsten zijn, en kleine borsten is wel fijn met hardlopen. En mijn vriend geniet wél enorm van mijn grote tepels, hij zegt dat dát me vrouwelijk maakt. Ik durf lang niet altijd zonder bh, ze zijn dan wel erg zichtbaar maar mijn vriend ziet ze dus graag, speelt er graag mee en als hij dat doet raak ik maar zomaar erg opgewonden ook.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Loop heel vaak zonder bh dus mijn tepels zijn heel duidelijk te zien onder een truitje of blouse. Vooral als ik een strak t-shirt aan heb.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Grote tepels zijn juist mooi vind ik

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind grote tepels (net als grote tieten) net super geil. Niks van aantrekken meid!!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb ook grote tepels en vind dit helemaal geen probleem. Ik ben er juist trots op dat ze zo duidelijk zichtbaar zijn. 

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Zo erg is het toch niet? Alle dat vind ik toch... Ik heb zelf ook erg grote tepels maar dat is helemaal niet erg en soms echt wel tof en ik heb een vriendje en die vind het ook erg leuk dat ik grote tepels heb. Jongens vinden dat leuk maar jij blijkbaar niet wel spijtig voor je maar je kan er niets aan doen...

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Zit er niet over in. als jongen zijnde heb ik veel verschillende borsten en tepels gezien, de meeste meiden daarvan hadden tepels die eerder naar de grote kant gingen. grotere tepels zijn vrouwelijk en het maakt de jongen echt niks uit. Ik vind borsten/tepels leuk omdat ze vastzitten aan het meisje wat je leuk vind....niet andersom.
    als die jongens je tepels raar vinden hebben ze vast alleen porno tieten gezien(wat saai en onnatuurlijk is).
    En onthou...Niemand is 100% te vrede met zichzelf..ook die stoere jochies van je school...

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee hoor ik denk dat het niet erg is ik doe het ook vaak soms zit ik de hele tijd met men tepels te spelen' door ze te strelen en eraan te trekken en in knijpen ofzo denk dat het heus geen kwaad kan hoor

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Meiden help me!! Dit is miss een rare vraag maar Is het eigenlijk erg dat ik in mijn eigen tepels knijp

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • je vindt je grote tepels lelijk, vraagt je af wat je nou moet. Beetje domme vraag, want je hebt geen keus, moet gewoon leven met je megagrote lange tepels. Of wou je dr een stukje vanaf laten snijden ofzo? Blijf niet denken over hoe je baalt van je tepels, maar zie de positieve punten ervan. Dat zijn er sowieso al twee ;-)

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn zus die doet haar best om grotere tepels te krijgen door er aan te trekken het is om trots op te zijn dat je grote tepels hebt

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik persoonlijk vind grote tepels leuker. is ook leuk om te teasen zonder BH

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Geen paniek groote teppels zijn speciaal ik heb liever iets speciaals hoor .

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • ik heb flinke stijve ronde borsten met zeer stijve tepels er op ruin 1,5cm stijf en zeer gevoellig, ik vind dit super, waar klaag je daar over echt geil meid, maar draag dan ook kleding er naar en maak dat je borsten stijf staan!

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik snap best dat je je schaamt voor je grote tepels, die wellicht ook door je kleding heen al snel zichtbaar zijn. Toch, meisjes/vrouwen hebben gewoon veel grotere tepels dan mannen, en ja, sommigen hebben nipples die zomaar een volle centimeter naar voren priemen, en nog dik zijn ook. Toch, vrijwel alle jongens vinden dit prachtig. En eh, technisch is het ook wel handig, om later borstvoeding te kunnen geven. Plus, je kunt er van alles mee: strelen, knijpen, likken. Je vindt het denk ik rot dat er over je gekletst is, maar die drie jongens, hoe vonden die jouw tepels eigenlijk? Oké, groot, maar verder?
    Durf je te op te meten, in stijve toestand, en het hier te vertellen?

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • grote tepels zijn juist mooi. je moet er trots op zijn

    16 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten