Skip to content
185 reacties
17840 weergaves

naakt

Ik loop graag naakt rond thuis doe ik dit bena alty zelfs al komen er vrienden van mij of in slipje wie eeft dit nog zou zelfs in de zomer in mijn slipje naaar buiten willen gaan ???

18 jaar
11 jaren geleden

185 Reacties

  • Ik loop alleen naakt door huis als ik van mijn ouders Naakt-straf heb en dan heb ik meestal ook wat uitgespookt

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Sinds ik op mezelf woon bij ik thuis bijna altijd naakt, heerlijk.     Niks vreemd aan in mijn ogen.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Leuk in de Super met 20 klanten naakt in de rij kreeg een jochie een stijve, moest zeker nodig plassen.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Zodra ik thuis kom trek ik al mijn kleren uit. Ik heb een paar keer gehad dat mijn broertje van 11 naar me zat te gluren, maar ik heb daar geem probleem mee. Maar als er bezoek is dan trek ik wel nog een shirtje en een stringetje aan.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou het zelf denk ik niet kunnen, maar ik vind er niets mis mee. Het is eigenlijk gewoon raar dat wij kleding dragen, niet andersom.

    Ik weet dat het bericht van heel lang geleden is, maar ik wil er toch even iets over zeggen. Een 14-jarige (zoals ik )die oplet bij Nederlands, er goed in is of überhaupt naar Nederlands gaat kan goed spellen als hij/zij er op let. Tenzij je dyslectisch bent, gewoon slecht bent in Nederlands of er schijt aan hebt ofzo.

    Ik zou dat naakte misschien een keer in m'n kamer moeten proberen. Er een beetje gewend aan raken.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou het ook wel willen maar krijg snel een lange Jaap wat is daar tegen te doen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 12, ik zou het gewoon is proberen als ik jou was. ik zou het doen bij mensen die je vertrouwd en waarvan je denkt dat die dat ook willen .

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • ben je dan niet beschaamd als er een vriendin je komt bezoeken als je naakt bent dan ziet ze toch je geslachts organen en alles alls je piemel stijf is . of als meisje je gelsachtsorganen en alles . ik heb het nog niet gedaan maar het is wel een uitdaging .bloot rondlopen zou graag naakt zijn .   maar mijn piemel is nog klein .

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben oo graag naakt, als ik in mijn kamer kom is eigelijk standaard het eerste wat ik doe, mijn kleding uit doen en dan ga ik pas verder met wat ik wou doen.

    Mijn ouders vinden het trouwens niet oke, als ik door het hele huis naakt rond loop al hoewel ik dat wel gewoon zou doen als het mocht..

    Verder slaap ik altijd naakt, zelfs in de winterr.
    Ik hoop later alleen ook een vriendin te krijgen die dat ook vind, dan zouden we uitkunnen proberen hoe het is om op een nudisten strand te zijn ofzo..

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben ook graag naakt, mn ouders zijn dat niet dus ik doe het alleen als ik alleen thuis ben, ik slaap graag naakt. Ik voel me juist heel vrij als ik naakt ben. Een nudistencamping lijkt me wel wel lekker, ik zou me minder schamen omdat je dan met allemaal andere mensen bent die naakt zijn. Ik zou best met iemand anders van mn leeftijd naakt willen zijn.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • K heb op me kamer meestal een lang t shirt aan of alleen boter ofzo. Vind het wel lekker om naakt te zijn . Ben afgelopen zomer ook eens naar de duinen geweest met mn bff had alleen een onderbroek en shirt aan. Ik zij dat k wel eens naakt buiten Wilde zijn. En stelde voor dat nu te doen zij vond het goed en heeft zelf ook geprobeerd. Het was heel lekker om de wind langs naakte lichaam te voelen

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik snap wel dat mensen het fijn vinden om naakt te zijn, maar ik heb liever kleren aan omdat ik heel erg onzeker ben over mijn lichaam en ik schaam me daar bestwel voor. Daarom heb ik zo vaak mogelijk kleren aan.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • ik ben thuis of bij vriendinen vaak naakt als er mensen komen ofzo doe ik meestal een lang shirt aan of ga met deken op bank zitten. ik vind het niet erg als vrienden me naakt zien maar is wel beetje akward als 1 naakt is en ander niet

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja heerlijk naakt zijn lekker op de bank met deken

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zelf was 13 jr toen ik voor het eerst in aanraking kwam met het Naakt zijn en nog steeds geen spijt van naakt zijn is een onderdeel van mijn geworden 

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ben graag naakt buiten
    Vind het spannend als iemand me dan ziet
    Krijg ik een stijve

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zou ook wel graag naakt willen lopen maar we zijn net verhuisd en het mag niet van mijn moeder????

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • ik loop geregeld naakt thuis enkel als er iemand komt ben ik wel aangekleed ik voel mij wel vrijer als ik naakt loop ik kleed mij uit als ik van mijn werk komt k slaapt ook naakt in bed krijg ik geregeld een stijve zou liever iemand heben om samen te wonen zo kunen we samen naakt lopen en elaar is aftreken

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • ik zou ook graag met iemand bij mij heben om samen naakt te lopen

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • lekker de hele dag naakt alles doen loont mijn meer als aange kleed

    23 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten