Skip to content
17 reacties
2652 weergaves

uithangende schaamlippen

Ik schaam me voor mijn ver uithangende binneste lippen. De laatste paar jaar zijn mijn schaamlippen langer, en als ik opgewonden raak ook behoorlijk dikker, geworden. Ook als ik niet opgewonden ben kan ik ze zo om mijn wijsvinger draaien. Soms heb ik er last van met fietsen, maar ik schaam me om me aan een jongen te laten zien. En trouwens, ook aan (sport)vriendinnen (douchen na sporten) laat ik ze niet zien. Dat vraagt dus soms wel om wat gedraai. Ik probeer mijn uithangende lipjes al in mijn kuthaartjes te verbergen, maar dat lukt lang niet altijd. Vaak steken ze er zichtbaar van tussenuit. Ik wil echt niet in me laten snijden ofzo, maar jeetje, ik ben wel benieuwd of er meer meiden zijn die vergelijkbare ervaringen hebben.

19 jaar
11 jaren geleden

17 Reacties

  • Het is simpel, heb je lichamelijke hinder van uithangende schaamlippen dan kun je overwegen ze te laten opereren. Vindt je het niet mooi, weet dan dat menige jongen het juist prachtig vindt als je lange binnenste schaamlippen hebt. Mijn vriend vindt ze ook mooi, al moest ik best even een hobbeltje over omdat ik zelf dus echt wel vind dat ik lange lippen heb.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Is juist aantrekkelijk, niks om voor te schamen

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik kan me er wel iets bij voorstellen ook al ben ik een jongen. Zelf zie ik het juist positief, iedere vagina is op zichzelf mooi en anders zoals hij is. Ik vind het zelf best wel geil als een meisje grotere lippen heeft, het ziet er heel aantrekkelijk uit vind ik, mij wind het op.

    Dus schamen hoef je je wat mij betreft niet, alleen als je echt klachten hebt zou ik overwegen er iets aan te laten doen.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • normaall!! Ik ken ook vriendinnen net hetzelfde probleem. Als je er echt last van krijgt kan je altijd nog een operatie overwegen. Maar ik zou het eerst nog even aankijken.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • vies ?

    Ik zag ooit een meisje met uithangende schaamlippen en ik werd er een beetje misselijk van. Ik kan er niets aan doen. ook lelijke piemels vind ik vies.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Normaal

    Dit is best normaal, voor zover ik weet vinden sommige jongens het wel lekker. ik wel althans ;). Groetjes

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Normaal

    Dit is completele normaal. 

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Correctie

    Ook ik had dit probleem. Ik had het meer om de reden laten doen dat ik er dus ook last van had bij het fietsen en soms zelfs ook bij het lopen. Ik heb toen uiteindelijk een operatie laten doen, het is niet dat ze alles netjes en strak maken, daarvoor zou je gewoon een cosmetische correctie voor moeten hebben, maar ik heb nu in ieder geval geen problemen meer. Pijn had ik na de operatie ook amper. Daarbij hoef je je nergens voor te schamen hoor, deed ik ook niet. Mensen nemen me maar zoals ik ben, toch? Maargoed, het is maar waar jij je prettig bij voelt, daar gaat het om.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • Kleine Schaamlippen die Groot zijn.

    Je hebt je zelf niet geschapen maar soms groeit het bij de 1 meer dan bij de ander. Mijn zusjes hebben dit ook.(weet dit namelijk omdat we naar de sauna gaan). Mijn ene zusje van 16 heeft ze flink eruit hangen en nog dik ook zelfs heeft ze een forse clitoris die is bijna 2cm lang en vrij dik.Ze heeft er geen probleem zegt ze en schaamt zich er ook niet voor. Ze heeft alleen veel kijkers in de sauna omdat ze nog maar 16 is en dit opvalt. In haar slipje zie je het ook bol staan zeker omdat ze zelf nog scheert ook.Mijn vorige vriendin had dit ook vond het best wat hebben en als ze er zelf geen last van heeft is dat alleen maar goed. Kan best begrijpen dat het met fietsen zeer kan doen.Maar schaam je zelf niet en denk eerst goed na voordat je een medische ingreep laat doen.

    20 jaar
    11 jaren geleden
  • Schaamlippen

    Beste meisje van 15jaar. Ik zou persoonlijk er niks aan laten doen voor dat je volwassen bent. Ik weet namelijk uit ervaring dat er ook jongens ervan houden als meisjes grote schaamlippen hebben. Ik zelf houd daar ook van en vind het zelfs mooi. Ik vind dat als een meisje alleen een spleetje heeft het een beetje overkomt als kinderlijk.maar je moet het zelf weten en je er wel prettig bij voelen. Succes en groetjes.

    20 jaar
    11 jaren geleden
  • bedankt

    oke, daar kan ik me iets bij voorstellen. en ook dat is waar... Bedankt!

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • aan het meisje15

    Ik denk dat je moet wachten tot je 18e omdat je dan niet meer verder groeit. Alleen als je echt lichamelijke klachten hebt kan het denk ik eerder.   Ja, 2 jaar is lang, maar zo'n ingreep is definitief. Misschien bedenk je je zelfs nog voor die tijd. Meer meisjes hebben het, en niemand is perfect.

    21 jaar
    11 jaren geleden
  • leeftijd behandeling

    Hoi, ik ben ook naar de dokter geweest en die zei dat ik persee 18 moest zijn voor een behandeling. Nu zie ik dat mensen van 17 wel een behandeling zijn ondergaan, hoe kan ik dit ook doen? Of over een jaar? 2 jaar duurt nog zo lang...

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • je hoeft je niet te schamen hoor

    Meer meiden hebben last van uitstekende lippen, en voelen zich daar dan onzeker over. Maar als ik jou was, zou ik me nooit laten opereren omdat je blijkbaar niet aan het ideaalbeeld voldoet.  Ikzelf heb bijvoorbeeld weer een kleine piemel, een ander heeft weer flaporen, niemand is perfect. Dus probeer niet zo onzeker te zijn. Sommige meiden hebben te kleine borsten vinden ze, maar ik vind dat juist aantrekkelijker dan vergrote  neptieten. Alleen als je ECHT lichamelijke klachten hebt zou ik misschien overwegen om er iets aan te laten doen. Bijvoorbeeld als je rugklachten krijgt vanwege te grote borsten, of als je in jouw geval  echt niet meer kan fietsen. Success in ieder geval !

    21 jaar
    11 jaren geleden
  • Schaamlipcorrectie

    Heey:)!   Ik had er ook echt superveel last van, ook met fietsen, lopen, maar ook met seks zat het nogal in de weg. Ik ben naar mijn huisarts gegaan die me doorverwees naar een chirurg. Ik heb uiteindelijk een correctie gehad, 13 februari, dat is nu iets van 2 weken terug ofzo, en ik heb er helemaal geen last meer van. Bij mij is alles nu al genezen, al mag ik nog niet fietsen enzo, maar het ziet er ook veel mooier uit nu. De operatie duurde inderdaad niet lang, en zo heel erg veel pijn heb je niet hoor, alleen zitten is een beetje lastig, maar na een paar dagen valt dat wel mee. Ik denk ook dat het per persoon anders is, als je er maar voor zorgt dat je het goed schoon houd. Als je dit wil laten doen, kan je misschien beter bij een bij een mannelijke chirurg gaan. Omdat zij dit probleem niet kennen, hebben zij er blijkbaar meer begrip voor. Het is echt aan te raden hoor! En zolang het niet cosmetisch is, word het gewoon verzekerd!   Succes:).

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • ik ook

    ik had er ook last van maar ben nar de dokter gegaan die heeft me doorgestuurt voor een behandeling deed niet eeens zeer en voel er niks meer van na de oparatie ook niet meer en de oparatie duurde maar een half uur

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • er zijn

    er zijn zeker nog meisjes met dat zelfde probleem maar naar ik lees is enigste oplossing een operatie die zeer simpel is hoor :)

    21 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten