Skip to content
8 reacties
149 weergaves

17 en geen sex?

Dames ik ben een jongen van 17 en ik heb nog nooit sex gehad, en heb ook nog nooit gezoend , is dit raar? Ook vraag ik mij af of jullie de lengte en dikte van de penis belangrijk vinden. En is het waar dat jullie nooit of veel minder aan jezelf zitten dan wij ?;) Alvast bedankt dames :)

17 jaar
12 jaren geleden

8 Reacties

  • Gezegde

    Maak je niet druk, men zegt dan;   God is saving you for someone special.

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • @ K , van jongen uit het bericht

    Hee bedankt voor jou reactie daar heb ik veel aan , er is nog een ding wat ik mij wel afvraag en ik hoop dat jij hierop kan reageren , zijn er meisjes die het niet erg vinden om over seks te praten met een jongen , mijn ervaring is dat meisjes nogal geheimzinnig doen over seks ,.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • weer meisje 13

    Ik had voor t eerst gezoent toen ik maandje 13 was ofzo... Nu vele vriendjes verder hihi, sex vind ik wel jonger dan 15=eigelijk wel slettrrig...
    Als je van iemand houd maakt lengte ook niet uit;)

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • Geen zorgen

     Hey, Maak je maar geen zorgen. Dat je nog nooit hebt gezoent is niet raar. Iedereen neemt zijn tijd, je moet niet andere mensen volgen. En bij sex hebben al HELEMAAL niet. Je hoort tegen woordig dat kinderen van 11 het al hebben gedaan. Dat zijn kinderen die niet na denken. Maak je niet druk, je doet t wanneer je er klaar voor bent. (Ben zelf ook nog maagd)   Over de lengte en dikte van je geslachtsdeel is allemaal onzin. Ik vind dat de meisjes die daar echt onderscheid in maken er gewoon bij willen horen.   Dat aan je zelf zitten, ik geloof dat de meisjes die het doen, met even veel doen als jongens. Meisjes gedragen zich wel bescheiden mijn dat zijn ze niet. Ik doe het zelf niet, dus ik kan er niet echt veel over zeggen.   Ik hoop dat ik je heb geholpen. Groetjes K. :)

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • oke,

    Niet dat de mijne zo klein is maar goed ok te weten

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • pennis

    ik vind de lengte helemaal niet zo belangerijk ;) xx

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • @ meisje 13 , jongen van het bericht

    Okee bedankt voor jou reactie
    Ik vind het zelf ook enigzins laat en voor die laatste vraag hoe vaak doe jij het on de week ? Ook nog een ding wat in mijn ervaring staat vinden jullie de lengte van de penis belangerijk?;)

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • the same girl;)

    Ik weet niet nog nooit gezoent vindt ik wel een beetje heeeel laat eigelijk maar sex moet je lekkt zelf weten want iedereen begint steeds vroeger. ik ben natuurlijk geen jongen dus laatste vraag geen idee maar denk het eigelijk wel dat wij dat minder doen.
    xx

    13 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten