Skip to content
3 reacties
314 weergaves

Langdurige sex

Vorig jaar ben ik voor het eerst met mijn vriend naar bed geweest. Sindsdien heb ik met vier jonges van (ongeveer) mijn leeftijd sex gehad. Dat was erg lekker maar duurde meestal niet zo lang. Vorige maand heb ik het met een veel oudere jongen gedaan (hijwas 28). Dat was echt geweldig! Hij hield het wel en half uur vol, daarna heeft hij me kort gelikt en de tweede keer duurde het bijna een uur. Toen hij was klaargekomen heeft hij me weer gelikt en toen ben ik zo lekker gekomen, niet normaal! Ik zou dat eigenlijk altijd wel willen, lange sex, maar mijn huidige vriend spuit weer erg snel (< 10 min), net als mijn eerdere vriendjes. Heb het met een dildo geprobeerd mar dat is toch veel minder lekker. Iemand hier ook mee te maken gehad en een idee wat ik kan doen hieraan?

14 jaar
12 jaren geleden

3 Reacties

  • Slim doen

     Laat je vriendje voor de sex gewoon zichzelf 1x aftrekken.. De volgende x dat ie klaarkomt zal dan langer duren, wat lijdt tot een langdurige sex.
    Maar de lust verminderd wel na het aftrekken. Probeer het maar een xtje..

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • Volhouden

    Minder dan 10 minuten klinkt niet slecht, nog toen ik 17 was, spoot ik al voordat ik haar had aangeraakt. Dat is voor je vriend net zo erg als voor jouw. Dat komt omdat hij het niet genoeg doet, is misschien ook voor hem de eerste keer, en hij wil te graag. Dank aan mijn vriendin, ik ben er af. Als jullie genoeg oefenen lukt dat jullie ook.
    Laat hem nadat hij gespoten heeft een tijdje met rust, maar probeer wanneer hij weer stijf kan worden. Als jullie het nu weer doen gaat het al langer duren. Na een paar keer kan hij echt lang volhouden. Julie moeten regelmatig, in het begin meer dan eens per dag, blijven oefenen. Als jullie het maar zo af en toe doen, lukt het niet.
    Succes en veel plezier.

    21 jaar
    12 jaren geleden
  • Leer het je vriend

    Groot gelijk hoor, dat je langdurige seks wilt, met een heerlijke opbouw naar uiteindelijk je orgasme. Maar tja, het geduld om daar naartoe te werken hebben veel jongens niet, gewoon omdat we jongens zijn. Dat is namelijk nogal een verschil tussen meiden en jongens. Maar, het valt wél te leren hoor. Bijvoorbeeld doordat jij laat zien hoe het kan, of beter, laat voelen. Doro het spel op te rekken, door er bijvoorbeeld massage in te vlechten, door te teasen met het betere tongwerk, en door na de eerste keer klaarkomen weer te beginnen, het weer op te bouwen. Enne, dat je gelikt worden érg lekker vindt is heel begrijpelijk, het is dé manier om lekker klaar te komen, voor meiden al helemaal. Maar, jongens vinden gelikt worden ook erg lekker, het is alleen voor jou dan wel zaak om te voorkomen dat je vriend snel klaar kan of mag komen. Leer ze hoe lekker een langer spel is. Tja, ze zeggen niet voor niks dat meiden qua ontwikkeling voorlopen op jongens. het kost even tijd, maar we halen jullie wel weer bij hoor. In de tussentijd moet jij er voor zorgen ook te genieten. Sucsex

    19 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten