Skip to content
65 reacties
4477 weergaves

penty, legging, maillot........jongen.......

 er wort hier nog vaak overgesproken maar tog nog maar een vraag wat vinde jullie meiden er van als jongens een penty legging of maillot draagt?   en wat zijn de grenzen bijvoorbleet niet zich maar op straat of geen roze ofzo   ik draag maillot als het koud is onder de broek en thuis gewoon als broek en als pyjama broek en soms als het donker is op een plek waar ik bijna niemand tegenkom  is maar  klein stukje loop ik met alleen de maillot als broek maar dat doe ik maar zelde.

13 jaar
12 jaren geleden

65 Reacties

  • Please, gebruik leestekens!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Zo veel verhalen over een panty, nu hier ook de mijne, heb een vriend die op zijn eigen woont, ik slaap vaak bij hem( ben nog inwonend). Omdat ik vaak bij hem ben heb ik besloten om wat van mijn kleding bij hem te laten staan. Eens kwam ik naar hem zo maar gewoon en toen heeft hij tegen mijn gezegd dat hij in mijn spoelen heeft rond gekeken en dat hij ontzettend geil was van mijn in de tas toegevoegde panty's , en ja hij had ze aan een oroblue 60 den, ik stond te kijken en moest een beetje gaan lachen, maar ik heb zo iets van als je dragen wil, wil ik je niet verbidden , nu zitten we vaak wel in onze panty's op de bank en of buiten in zijn tuin wel heerlijk is dat! Echt niets ergs aan om de jongens in panty's te zien!!!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik loop er soms mee naar iets wat heel dichtbij is ( vind het ontzettend geil als mensen naar mijn penis kijken ;D )

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Elke dag geniet ik van panty's , nu warm weer in aankomst is draag ik dan dunne panty's van 10-20 den .

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Hebben er meiden ook andere strakke kleding die ze aanraden behalve leggings, panty's en maillots? En hebben jullie dan ook tips om het te kunnen proberen? Ik heb er geen problemen mee om daarvoor naar een winkel te gaan als het wat duurder is om het daar te passen. Ik ga ook wel is naar de fietswinkel om daar fietsbroeken aan te trekken. Vind dan lange wel prettiger dan korte. Gr. J

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn zussen zijn 17 en 18 jaar oud en ze hebben me uit een grap ook tot een meisje omgebouwd, we zaten thuis en ze waren aan het gigelen met elkaar, toen komen ze met mekup en hun kleertjes mee naar beneden, en ja hoor ze begonnen me te sminken en aan kleden ook waren er panty's er bij, eerst vond ik de gevoel van een panty beetje raar aan me benen zitten, maar nu draag ik ook best vaak een panty, ook wanneer ik naar buiten gaat heb ik er eentje onder me broek, vind nu een lekker, vaak heb ik een huids kleur aan van 40 dinner dik.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • In de Bijenkorf werk ik een paar dagen in de week en er komen dikwijls mannen om een panty te kopen, vaak zeggen ze dat het voor hun vrouwen zijn, soms denk ik dat er vaak best grote vrouwen zijn met een maat van 44-46 en 46-48 en 48-50,. En dames kopen vaak een maatje van 38 tot vaak 44. Eens had ik een klant die eerlijk heeft verteld dat een panty echt voor hem bedoeld was, en ik heb hem graag geholpen naar juiste maat en de merk naar zijn keus!

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Panty leggings thermo legging 1 tip voor de jongens

    Als jullie niet durven om een panty te kopen of een legging / thermo legging , te kopen zeg gewoon aan iemand van de winkel ik moet voor iemand een panty legging /thermo legging kopen dan zeg je die maat én die kleur dan gaan ze zoeken en wat ik meestal nog doe ik zeg dan nog daar bij ,ik moes toch na de stad dus dan kon ik ook ff voor Haar kijken ,snappen jullie is maar een tip en bij mij is het altijd goed gelukt 😏 want ik heb ook een zwarte thermo legging en die zit Lekker en ook een thermo Panty en dat heb ik alle maal zo gedaan hoe ik het heb uit gelecht. Ik val gewoon op Meisjes

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hier word de panty gezien als een dames kledingstuk!Let wel dat de eerste mensen die een panty/maillot droegen wel mannen waren. Kijk maar naar de edele ridders, Robin Hood enz. Vrouwen droegen toen kousen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik hou super veel van thermo legging. 

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn vriend wordt geil van mijn als ik in me panty ben, dan ruikt hij aan me voeten en verder naar me kut daarna likt hij me door me pantyheen, hij zegt dat het mooiste kleding is voor een meisje en dat hij zelf een panty fetish heeft en dat hij ze ook wil gaan dragen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Sommige pantys hebben een ingenaaid kruisje, waardoor een slipje er niet bij nodig is. Ik draag ook nooit een slipje bijslag ik een panty aan heb.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Een maillot kreeg ik op de lagere school ook aan als het koud was. Da's gewoon een normaal iets tegen de kou. Wel opletten dat je je bovenbroek niet vergeet, want dat merk je niet altijd met zo'n maillot aan, en op die leeftijd had je dat een enkele keer pas in de gaten als je al op school was. Awkward... Later nooit meer gedragen eigenlijk, maar als je een end op de fiets naar school moet is het best comfortabel. Nu zou ik zelf thermo ondergoed pakken denk ik, maar voor kinderen is een maillot misschien praktischer. Panty's is meer een fetish dingetje denk ik, als het om een man gaat. Niks mis mee als je dat spannend vind, maar praktisch nut is er volgens mij niet. Tenzij je een rokje draagt natuurlijk... Doe gewoon wat je leuk vindt, maar bedenk wel dat niet iedereen even open minded is. Onder je kleding, thuis, samen met een begripvolle partner moet kunnen. Naar het sporten in de kleedkamer lijkt me minder geslaagd. ;) - - - - - - Even een panty vraagje voor de meiden: ik zag laatst op de BBC (in een back in time programma) dat jonge meiden in de 60's en 70's soms alléén een panty aan hadden onder hun minirokje, juist om rebels te zijn. Een beroemde Engelse modeontwerpster vertelde dat in dat programma. Doen meiden dat nog wel eens? Stiekem geen slipje weet ik ook wel, maar dat van die panty's zonder slip was nieuw voor me.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Voor mij is het een kleding stuk, en jongens mogen het ook dragen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik wil het hem wel aanbieden en kijken naar zijn reactie

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben dezelfde jongen als wss het vorige berichtje.

    Ik vroeg me af of er ook mensen gehoord hebben van maillots en leggings met fleece binnenkant en of er ook mensen zijn die ze hebben. Ik had ze namelijk gezien op internet en het ziet er echt heel lekker uit. Als iemand ze heeft, waar heb jij het gekocht? Ik heb wel een voorkeur aan kopen bij een winkel of afhalen want niemand weet thuis dat ik het draag en anders is het wel een beetje raar als er opeens een pakje voor mij komt.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi ik vind het ook fijn om maillots of leggings te dragen. Ik vind de stof van panty's minder fijn (behalve de thermo panty van de action, maar die hebben ze helaas niet meer bij mij in het dorp). Ik heb nu een vraag aan jullie waar je fijne en niet zo dure maillots of leggings kan kopen.

    Meisje van 20 (die het bij haar vriend gaat proberen) kan je als je het aan je vriend hebt gevraagd zijn reactie sturen. En hoe ga je het aan je vriend voorstellen/vragen?

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat lijkt me wel erg leuk om met mijn vrien te proberen.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Aan meisje van 17 vriendinnen en vrienden viraal in begin vonden grappig, nu is het heel normaal, hij draagt vaak wel een huidskleur en zwart 20 tot 40 den en mestaal van oroblu en wolford merken .

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje van 20, hoe reageren je vriendinnen en andere bezoek als ze je vriend zo zien in een panty, en welk soort panty draagt hij?

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten