Skip to content
3 reacties
164 weergaves

ik ben nog maagd

 ok ik ben dus 16 en ben nog maagd ben ik nu raar? ik voel me zo raar iedereen zegt dat het beter is die ik ken, alleen ikzelf vind het nogal weird. ik wil er deels bij horen maar daar ga ik niet meteen seks voor hebben want dat zou nergens op slaan. maar de vraag is dus : is het raar dat ik 16 ben en nog maagd ben?

16 jaar
12 jaren geleden

3 Reacties

  • niet raar

    mij vriedin was 19 toen ze otmaagd werg

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • nee

    is niks raars aan, iedereen doet het wanneer zij zelf denkt dat ze er klaar voor is

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • Niet raar

    ey, tuurlijk is het niet raar dat je nog maagd bent. Je moet maar net iemand tegenkomen met wie je zou willen neuken. En dan nog, ik kan me voorstellen dat je niet direct gelijk hop, kleren uit, en actie. Zo werkt het niet. Áls je iemand kent van wie je gaat denken, mm, ik zou graag naar bed willen daarmee, dan is het tijd. Maar, waarom je vraag eigenlijk? Onzeker of je wel de moeite waard bent? Of vind je dat ontmaagd zijn moet? Voor wie dan? Hoor je er pas bij als je neukervaring hebt? Want, ik neem aan dat je wél masturbeert, en dus weet hoe lekker klaarkomen kan zijn? Is best belangrijk, wnat vergis je niet, ontmaagd wordt je, in de zin van dat een pik je kutje ingaat. Maar een orgasme is toch vooral iets wat je zelf krijgt, of jezelf geeft. Je richt je dan lekker naar je eigen genot. Ja, superleuk als je vrijer dan ook een orgasme krijgt, maar na elkaar is echt ook heerlijk, genieten van het orgasme van elkaar. Enne, dat ontmaagd worden zou je kunen voelen, maar evengoed kun je de feitelijke ontmaagding allang met je eigen vingers hebben gedaan. Zelf had ik trouwens pas verkering toen ik 16 was, en na een paar weken toen ineens ook met elkaar naar bed gegaan. Kortom, laat je niet gek maken door wat anderen zeggen of vinden (of wat je dénkt dat zij vinden).

    21 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten