Skip to content
6 reacties
415 weergaves

21 en nog nooit een relatie gehad

Hoi allemaal, ik ben een jongen van 21 jaar en zoals de titel al zegt ben ik nog nooit in een relatie geweest. Ik heb nog nooit iemand gezoend, nog nooit met iemand naar bed geweest, nog nooit iemand intiem aangeraakt. Na alle liefdesvragen op dit forum te zien, van soms 14-jarigen, denk ik bij mezelf, heb ik wat gemist? Is het normaal dat ik nog nooit iets gedaan heb? Ben ik intussen al te oud voor die jeugdige puberliefde? Voor samen cute zijn & over the top verliefd? Ben ik nog te oud om iemands eerste keer te zijn en gaat de andere het begrijpen dat ik nog niets gedaan heb?

Het idee van seks hebben met iemand lijkt me ook maar raar. Dat je iemand ziet en er verliefd op wordt en denkt, "Hey! Daar wil ik mee neuken". Dat heb ik gewoon niet. Een handjob, oké! Maar daar blijft het ook bij (niet dat ik dat al van een meid heb gekregen). Zaken zoals een blowjob kan ik me gewoon niet voorstellen! Het idee dat een meid die ik leuk vind, mijn penis in haar mond zou duwen en dat ik zou komen in haar mond, gaat te ver voor me. Seks in het algemeen. Ik heb nog nooit gedacht, "en nu wil ik seks". Het spreekt me gewoon niet aan.

Dan denk ik weer, loop ik achter? Anderen genieten zo van die dingen. Soms mis ik dat wel, dat gevoel dat ze laten uitschijnen, maar soms ook niet omdat ik vrijheid heb. Ik denk dat ik bang ben om me te binden. Alles komt met zijn eigen tempo, maar er wordt zo op je neer gekeken als je nog maagd bent na je twintigste.

Zijn er hier ervaringsdeskundigen? Ook "laatbloeiers" zoals ze dat noemen? Of mensen die al verschillende relaties achter de rug hebben waarvan 1 met iemand die nog niets had gedaan.

Dank jullie, TS

21 jaar
13 dagen geleden

6 Reacties

  • Ook nooit relatie gehad of iets met liefde of seks. Ik zit er niet bijzonder mee, ik hou me met andere (nuttigere) dingen bezig. Ik kom vast ooit een vrouw tegen die er hetzelfde in staat als ik.

    En is het beschamend? Verschilt per persoon. Bij een groepje vmbo’ers is het miss beschamend, maar bij een groep hoogbegaafden totaal niet. Best gebruikelijk onder slimme mensen.

    23 jaar
    9 dagen geleden
  • Meisje 19@ ik heb ook autisme en ADD. Ik heb ook nog nooit een een relatie gehad of seks. Ik ben best sociaal, ondanks ik introvert ben. Ik denk dat mijn sociaal-zijn een overlevingsstrategie is, want ondanks ik sociaal kan zijn kost het mij eerder energie dan dat ik er energie van krijg. Maar anyways wat ik jou dus wou zeggen is, dat ik het heel moeilijk vind om relatie te onderhouden en vast te houden. Heb jij dat ook? En zou je wel seks willen met iemand of heb je dat gevoel nooit? Ik mis opzich niet de seks. Eerder liefde, samen kunnen zijn met iemand soms, samen dingen ondernemen, en je verhalen vertellen of luisteren naar iemand uiteraard.

    21 jaar
    12 dagen geleden
  • Ik heb nog nooit een relatie gehad en soms vraag ik me af of het ooit zal gebeuren. Op internetbronnen lees ik dat de gemiddelde leeftijd voor de eerste kus tussen 12 en 15 jaar ligt en dat de eerste relatie meestal tussen 14 en 16 jaar begint. Ook wordt gezegd dat de eerste seksuele ervaring rond de leeftijd van 16 of 17 plaatsvindt. Als iemand met autisme verlang ik wel naar een relatie.

    Wat betreft maagdelijkheid, krijg ik soms grappen en plagerijen te verduren van mensen in mijn team. Ik probeer me er niet te veel van aan te trekken. De druk die zij ervaren om met de eerste meid/vrouw het bed in te duiken, heb ik niet; ik val namelijk op jongens ;). (Dat geldt ook voor jongens.)

    19 jaar
    12 dagen geleden
  • Hey! Ik ben 19 jaar (vrouw) en heb ook nog nooit gezoend of iets. ik heb geen relatie gehad, maar wel met mensen gedate.

    Als ik het zo lees klinkt het herkenbaar, niet bij mij, maar iemand die ik kende. Heb je ooit weleens gehoord van 'Aseksueel' en "aromantisch'? Ik adviseer je om rustig op internet te kijken of je je in een van deze twee (of allebei) herkent.

    Is dit niet zo, dan is mijn vraag of jij iets neurodivergents hebt? Ik zelf heb autisme en ADD en voor mij zijn sommige dingen ook anders. Ik voel wel de drang voor seks, maar het idee van die dingen doen is voor mij ook vrij apart.

    Daarnaast wil ik zeggen dat ik weet dat er veel 'taboo' om heerst en dat mensen er oordelend over zijn. Al als vrouw dus kan mij voorstellen dat je als man nog meer opmerkingen krijgt van vrienden enzo. maar laat je niet gek maken. De maatschappij doet altijd alsof het leven draait om liefde om seks, maar voor vele is dit ook niet het geval en die hebben ook een vervullend leven. Schaam je er vooral niet voor.

    (Ben je wel Aseksueel, Aromantisch of neurodivergent, dan zijn er veel community's waar je mee kan praten die soortgelijke ervaringen hebben)

    19 jaar
    12 dagen geleden
  • Beste jongen, Ik denk niet dat we in jouw situatie van 'laatbloeien' kunnen spreken. Jij hebt nog nooit seks gehad omdat jij de drang om seks te hebben mist.
    Al eens eerder heb ik gezegd dat zolang het je opwindt seks nooit vies is. Jij vindt een heleboel dingen die bij seks horen vies omdat het jou niet opwindt. Je met de hand laten bevredigen is het verst dat jij wilt gaan, maar als jij een relatie wilt met een meisje dan wil die wel wat meer.

    Voor jeugdige puberliefde ben je uiteraard te oud, maar het komt wel meer voor dat mensen hun seksuele voorkeuren verborgen hebben en als ze dan op latere leeftijd uit de kast komen dan beleven ze een soort verlate pubertijd.
    Je seksuele identiteit ontwikkel je tussen zo ongeveer je zestiende en je twintigste al beginnen sommige daar al veel eerder mee. Jij hebt dat blijkbaar gemist. De vraag is waarom?

    Je hebt het steeds over dingen doen met een meid en een meid die dingen doet met jou, maar je kijkt er niet verlangend naar uit. Heb je fantasien? Kijk je wel eens naar (porno) filmpjes en plaatjes? Raak je opgewonden van erotische scenes in films? Weet je zeker dat jij op meisjes valt?

    De vraag is nu hoe jij naar de rest van je leven kijkt. Zou jij graag een partner willen hebben waar je mee samenleeft? Of hoeft dat niet beslist?
    Het lijkt mij dat jij eens met een deskundige moet gaan praten als jij vindt dat jouw situatie niet is zoals jij dat graag zou willen.
    Misschien zit dat gebrek aan enthousiasme in je karakter, misschien is het een gevolg van hoe jij opgegroeid bent en wat je meegemaakt hebt.
    Weet je wat autisme is en hoe dat zich uit? Dat zou ook een mogelijkheid kunnen zijn in jouw geval.

    Je komt hier omdat je er blijkbaar mee zit zoals het nu met jou is. Psychotherapie en een psychoanalyse kan je hier niet krijgen, daarvoor moet je toch echt deskundige hulp zoeken. Een gesprek met een psycholoog kan jou veel inzicht geven in hoe het met jou zit en eventueel kan er een begin gemaakt worden met verandering.

    Dat een relatie voor jou niet meer inzit en dat jij niet meer voor iemand de eerste kan zijn dat zijn gedachten die niet relevant zijn. Mensen zijn altijd op zoek naar relaties, hoe oud ze ook zijn. Jouw ervaring is niet interessant. Wie jij bent, dat is wat belangrijk is.
    Behalve schuchtere jongens zijn er ook schuchtere meisjes, dus als jij het echt wilt en bereid bent er aan te werken kan je best een fijne vriendschap ontwikkelen. Je moet wel wat doen natuurlijk!

    23 jaar
    13 dagen geleden
  • Ik heb ook nog nooit een relatie gehad, wel vaak gezoend maar dat was als ik dronken was en op stap ging in Amsterdam. Het lijkt inderdaad wel alsof iedereen om me heen al van alles gedaan heeft, maar je moet weten dat veel jongens ook een beetje houden van stoere praat, vaak dikken ze het vet aan en overdrijven ze aan alle kanten. Toch moet ik zeggen dat het een flinke taboe is om op deze leeftijd nog maagd te zijn. Blijkbaar vind men het tegenwoordig heel stoer als ze heel vroeg ontmaagd zijn.

    22 jaar
    13 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten