Skip to content
7 reacties
949 weergaves

Ik wil blowen

Ik wil een blow doen op me vriend maar ik weet niet of ik het zo doen. Ik ken hem al wel best lang (ik ben niet gay)

16 jaar
24 dagen geleden

7 Reacties

  • @Ts Als jij de drang voelt om die vriend eens oraal te bevredigen is er absoluut niets mis met dit gevoel. Experimenteren is helemaal niet verkeerd en zo kan je ontdekken hoe jij je hierbij voelt . Als jij ook gevoelens hebt voor deze ( of een andere) jongen ben je misschien wel bi en dit is ook geen probleem, toch. Als je dit aan die vriend vertelt / voorstelt zorg dan dat dit jullie vriendschap niet schaadt, met andere woorden probeer voorzichtig af te tasten hoe hij hier tegenover staat. Ik begrijp uw drang en het kan ook echt wel bijzonder zijn om dit samen met je beste vriend te ontdekken. Als jullie dit beide willen laat je dan niet tegenover houden door in vakjes denken. Het kan jullie vriendschap ook nog closer en intenser maken. Het is aanvankelijk best wel een stap en ook wat onwennig misschien, maar ook erg opwindend om samen te ervaren.

    22 jaar
    21 dagen geleden
  • J16, er is niks mis met homo zijn, je hoeft dus ook niet elke keer meteen te roepen dat je geen homo bent. En dit is anoniem so who cares. Snap je.

    21 jaar
    23 dagen geleden
  • Ik ben niet TS, maar m21, waarvoor is dit nodig? Als hij zich niet gay voelt kan dat toch?
    Als je hoogtevrees hebt kan je toch ook nog een gebouw willen beklimmen? Of zouden alle Eminem fans niet naar een andere artiest mogen luisteren?
    Mijn punt is dat je echt wel iets zou kunnen willen doen ookal voel je niet in dat vakje.

    En voor TS, als je dat graag wil moet je gwn vragen of hij ook soms een beetje zou willen experimenteren en een beetje je weg in het gesprek zoeken. En dit is echt niet raar om te vragen, dit soort gesprekken horen bij deze leeftijd

    16 jaar
    24 dagen geleden
  • M12 De titel is inderdaad verwarrend en sprak me ook minder aan dan wat hij eigenlijk wil doen.
    M21 Ik begrijp uw reactie zeer goed. Het is inderdaad een typische en vooral overbodige toevoeging: "Ik wil mijn beste vriend pijpen, maar ik ben niet gay." Het ene sluit het andere toch niet uit. Je kan best nieuwsgierig zijn naar een pijpbeurt zonder dat je verliefd wordt op mannen, maar deze handeling, deze drang zullen velen inderdaad toch wel gay vinden. @TS Er is absoluut niets mis met experimenteren, maar als je dit samen met een vriend wil doen moet je inderdaad ook weten hoe hij hier tegenover staat. Openlijk en eerlijk deze vraag stellen kan, maar zijn reactie hierop is misschien moeilijk in te schatten voor jou en kan ook invloed hebben op jullie vriendschap. Ik heb dit op initiatief van een vriend op vakantie ook gedaan. Het was zeker onwennig om te doen, maar tot mijn verbazing moest ik - ook aan mezelf - toegeven dat het ook wel opwindend was. Los van de lust en het genot heeft dit tot een aparte en intense vriendschap tussen ons geleid.

    22 jaar
    24 dagen geleden
  • Ik ben wel gay en als een hetro man mij wil pijpen daar zeg ik nooit nee tegen ik kan nooit te veel sex hebben

    20 jaar
    24 dagen geleden
  • "Ik wil dit supermega gay ding doen maar ik ben niet gay hoor!"

    21 jaar
    24 dagen geleden
  • Bedoel je weed?

    12 jaar
    24 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten